Under over alle under…

PC World har nå publisert en artikkel om sikkerhet for vanlige forbrukere, som faktisk er 90% fornuftig. Borte er alle rådene om å kjøre det hippeste og nyeste innen antiware og tilbake sitter man med tips som verken koster penger eller er spesielt vanskelige å forholde seg til.

Når jeg sier 90% refererer jeg selvfølgelig til punkt 8 om å scanne ting med antivirus. Dette er og blir unødvendig.

Når dette så er sagt, artikkelen er ikke _skrevet_ av PC World, kun oversatt. Dermed kan de ikke ta kredit for at artikkelen er bra skrevet, men strengt tatt kan de heller ikke skyldes at ett av rådene er dårlige.

Likevel, Kudos til PCW for tiltaket!

Found this article valuable? Want to show your appreciation? Here are some options:

a) Click on the banners anywhere on the site to visit my blog's sponsors. They are all hand-picked and are selected based on providing great products and services to the SharePoint community.

b) Donate Bitcoins! I love Bitcoins, and you can donate if you'd like by clicking the button below.

c) Spread the word! Below, you should find links to sharing this article on your favorite social media sites. I'm an attention junkie, so sharing is caring in my book!

Pin It

Published by

Bjørn Furuknap

I previously did SharePoint. These days, I try new things to see where I can find the passion. If you have great ideas, cool projects, or is in general an awesome person, get in touch and we might find out together.

3 thoughts on “”

  1. En link til artikkelen hadde jo vært supert, så slapp de av oss som ikke leser kåmpjutervørld til daglig å lete på forsiden 🙂

    Det jeg egentlig skulle kommentere var at hvis man skal ta imot vedlegg – og det er det mange som skal – så er det nok ikke så dumt å scanne dem for virus. Nå er jeg selv i den heldige situasjon at jeg sjelden eller aldri bruker Office-pakken, så jeg vet ikke om det går å få den til å ikke kjøre macroer, men jeg innser at det er mange som har Office som sitt primærverktøy og ikke nødvendigvis har kompetanse til å skru noe særlig på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.